33 éves vagyok és egy genetikai eredetű betegséggel születtem, melynek neve a köznyelvben üvegcsontúságként ismert. Ez egy csont-anyagcsere betegség, melynek okán a csontjaim fokozottan törékenyek. Számtalan spontán törésem volt már, és ülni, állni, járni egyáltalán nem tudok. Szüleimmel élek és ők segítenek nekem a mindennapjaimban.

Családom sokat küzdött azért, hogy egyáltalán életben maradjak. Abban az időben még a szüleimnek teljesen egyedül kellett megharcolniuk az életben maradásomért, mert sehonnan nem kaptak semmilyen segítséget, útmutatást, hogy a problémájukkal hová fordulhatnak.

Mégis itt vagyok, ami nem ritkán annak volt köszönhető, hogy szüleim gyorsan tudtak reagálni a krízis helyzetekre.

2011-ben a nyilvánosság felé fordultam egy lépcsőn-járó lift beszerzése miatt, mivel a szüleim már nem bírtak levinni önerőből a lépcsőkön, hogy kijussak a levegőre.

A lift kezdőára 2,4 millió Ft volt, de végül a sok jó embernek köszönhetően 1,33 millió Ft ellenében szerelték fel azt a lépcsőházunkba.

Úgy éreztem, hogy azt a sok jót, biztatást, segítséget, amit a gyűjtés ideje alatt kaptam, vissza kell adnom az emberiségnek, mert vannak nálam rosszabb helyzetben élők is. Daganatosok, fogyatékkal élők, és még hosszan sorolhatnám…

Egy támogatóm, aki azóta már egy nagyon kedves barátom ötlete nyomán született meg a Tégy Jót! Ötlete, mely a kuponos webáruházak mintájára jött létre. Az oldal a fennálása óta nagyon sok családon, illetve beteg gyermekeken segített már, köszönhetően annak, hogy azóta a munkámat a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány segíti és kiemelt projektjeinel egyikeként kezeli.

Mivel én ott vagyok a „másik oldalon” is, sokkal inkább át tudom érezni a beteg gyermeket nevelő családok helyzetét, és jelentősen megnöveli az oldalba vetett hitet is. Főként, hogy a támogatásokból jutalékot nem vonunk le, de nem is tudnánk, mert a támogatások összegét közvetlenül a támogatott számlájára kell utalni.