Szabályzat

A Tégy jót!® ismét játékot hirdet a Facebook oldalán az oldal felhasználói számára „Életem“ címmel.

Nevezési határidő: 2016. szeptember 15. 24:00 óra
A játék időtartama: 2016. szeptember 16. napjától 2016. október 16. 24:00 óráig.
Eredményhirdetés: 2016. október 17.

A játék menete:

A résztvevő pályázók közül legtöbb szavazattal rendelkező a nyertes.

Kik vehetnek részt a játékban?

A pályázaton azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Tégy jót!® Facebook oldalhoz és érvényes vagy lejárt gyűjtéssel rendelkeznek a  Tégy jót!® oldalán.

Nyeremények:

A nyertest e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény beváltásának pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás stb.) a Tégy jót!® Csapata semmiféle felelősséget nem vállal!

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt. A pályázók a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Tégy jót!® a pályázók személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint tevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára.

Tégy jót!® jót fenntartja a jogot, hogy a felhasználók email címére hírlevelet küldhessen, amelyről bármikor leiratkozhatnak a Leiratkozás linkre kattintva. További harmadik személyeknek a Tégy jót!® ezen információkat nem adja tovább. A Tégy jót!® kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Tégy jót!® fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.