• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

A

Marosi család szeretett volna egy harmadik babát. Azonban Fanni a nagyobbik lányuk, mivel koraszülött volt, így az édesanya félt, hogy a születendő pici is koraszülött lesz. Sajnos a gyanúja beigazolódott, de ami érte, arra nem számított. Az orvos, aki ultrahangon vizsgálta, kicsinek találta a baba fejét a megszokottól. Gyakrabban ultrahangozták ugyan, de komolyabb vizsgálatot nem végeztek. Aztán egy napon egy másik orvos vizsgálta, aki szinte sokkot kapott attól,amit látott a monitoron. A magzat fejmérete jóval kisebb a kelleténél, nem találta a két agyat összekötö hidat, sőt a kisagyat se látta, valamint gondok lettek az agyvíz elvezetésével is…

Hosszas küzdelem után aztán mégiscsak megszületett Emma Petra, aki azóta is mentálisan visszamaradt a fejlődésben, emellett epilepsziás rohamok is gyötrik.

Emmának fejlesztésre lenne szüksége, de a család ezt nem tudja finanszírozni.

A család nagyon kevés pénzből gazdálkodni. Havi szinten 16-71 ezer Ft-ba kerül. Havi 50 ezer Ft-ból kell kigazdálkodniuk a havi megélhetést úgy, hogy Emma gyógyszerei is benne vannak.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.