• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

A 6 éves Krisztikénél, idén júliusban Neuroblastoma áttétes rosszindulatú daganatot, kedvezőtlen besorolásút állapítottak meg.

Az édesanya levele:

A

6 éves Krisztikénél, idén júliusban neuroplastoma áttétes rosszindulatú daganatot, kedvezőtlen besorolásút állapítottak meg. Jelenleg a 9. kemoterápiás kezelésen van túl. Januárban őssejt transzplantáción fog átesni, ami 30 napos kórházi félsteril szobás elzárást jelent számára. Az immunrendszere nagyon le lesz gyengülve, így nagyon kell majd rá vigyázni. Ahhoz, hogy az azt követő 100 elzárt napra hazahozhassuk, egy fél-steril szobát kell számára kialakítanunk. A szőnyegpadlót le kell cserélni laminált könnyen felmosható padlóra, speciális baktérium elleni festékkel kell kifesteni, egy nagy teljesítményű levegőtisztító készüléket kell beszereltetni, új ágyneműt+ágynemű huzatokat kell vásárolnunk, hogy naponta tudjuk cserélni. Az szobát és fürdőszobát naponta kell speciális fertőtlenítő szerekkel többször is takarítani. Az étkezése is sokba fog kerülni, mert csak frissen főzött ételt fogyaszthat. Illetve sok táplálék kiegészítőre is szüksége lesz, mert a súlya sajnos nagyon kicsi.
Anyagi helyzetünket nagyban megkönnyítené a támogatás, mert sajnos saját forrásból nem tudjuk megoldani.
Krisztike rendkívüli türelemmel, kitartással, élni akarással küzd a betegségével, és mind ezt mosolyogva, mert mindenkihez, mindig van, egy kedves mosoly, még akkor is, ha fájdalmai vannak, vagy rosszul van.v

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.