Az édesanya levele:

K

islányom Demeter Amanda súlyos betegséggel küzd.  2014 novemberében ki derült ki, hogy nagyon nagy a gond: leukémiás, pontosabban akut myeloid leukémiája van. Azóta nagyon sokat tartózkodunk a kórházban a kezelések miatt. Ahogy ilyenkor lenni szokott, gyakran nagyon rosszul van, a kezelések mellékhatásai sok problémát okoznak, májnagyobbodása lett, így jelenleg a kezelések szünetelnek. Férjem álláskereső lett, mert a munkahelyén nem tolerálták, hogy minden nap jönnie kellett a kórházba a gyermekhez, hiszen Amandának mindkettőnkre szüksége volt és van. Amandán kívül még két kis korú gyermeket nevelünk, nagyon kevés a bevételünk. A legfontosabb, hogy mielőbb meggyógyuljon a gyermekünk, ehhez kérjük Támogatók segítségét.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...