• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Andrea levele:

S

zélesi Andrea vagyok, 7 éves korom óta Budapesten élek.

Sajnos egy helytelen fogszabályzással foglalkozó orvos tönkretette az életem, mikor még 23 éves voltam.

Most 25 éves vagyok, és olyan szintű egészségi károsodásokat szenvedtem el a fogszabályzás során, amit felsorolni is sok!

Történt ugyanis, hogy lecsiszolták a fogaim és tévedésből beállt a számba egy másik harapási forma. Kilazult 2 oldalt az állkapcsom, el van csúszva a felső és az alsó fogsorom, nem szimmetrikusan állnak! Összeestem a brutális fájdalmaktól. Számtalanszor kiakadt az állkapcsom.

Újabb fogszabályzásra lenne szükségem, ami 400 ezer Forintba kerülne, magánúton.

A szervezetem azóta is állandó gyulladásban van, mely kiterjed a fülemre – a sok gyulladástól már szűkebb az egyik hallójáratom, és nagyjából az összes szervemre kiterjedt a gyulladás.

A jövedelmemből nemhogy normális életet nem tudok élni, még az évek óta elszenvedett károsodásokat is képtelen vagyok megoldani.

Mindenféle segítséget elfogadok, mert szükségem van rá! Az álmom az, hogy meglehessen a fogszabályzómra a kívánt összeg, ezenkívül normális életet tudjak élni ahogy régen a rajtam kialakult károsodások előtt.

Köszönettel: Szélesi Andrea

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.