2

012 agusztusában kezdődtek a tünetek bár akkor még fél évig nem tudták megmondani,hogy egyik napról a másikra nem bírt lábra állni a csípőjében érzett fájdalomtól. Vérszegény kezdett lenni és 6 hónap alatt 6 kilót fogyott.

Szinte minden vizsgálat negatív volt a bal csipőjében lévő kis folyadékon kívül semmi kóros elváltozás nem volt észlelhető. Majd 2013. január 2-án a nyakán lévő két nyirokcsomó megduzzadt. Ekkor diagnosztizáltak nála neuroblastomát. 3. stádium. Kemoterapiás kezelést kapott fél évig. Reziduális
tumor exstirpáciora 2013. 05. 13-án került sor. 5 hónap gyógyszeres, fenntartó tünetmentes idő következett.

2014. január 20-án azonban ismét a tüdő hátsó gatornál a korábbi műtét helyén kiújult a betegség. Ismét kemoterápia k9vetkezett és azóta külföldön is probálkozunk gyógyulni és hamarosan kezdik meg a saját donoros transzplantációt Botondon. A saját donoros őssejt transzplantáció után Botondnak steril körülményekre lesz szüksége a felépüléshez. Ez a szoba és a lakás más területein is teljes felújítást jelent. Emellett speciális tisztítószerekre lesz szükségünk, mivel az immunrendszere nagyon gyenge.

Továbbá ez a két év teljesen kimerítette az anyagi forrásainkat, így nehezen tudjuk megoldani a mostanában és ezentúl budapesti benzinköltséget és pályadíjat.

A müncheni és bécsi klinikának teljes képalkotót és egyéb dokumentumokat szakfordító irodában
fordítattuk, ami szintén nagyon költséges dolog.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...