• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Rövid történet:

B

otond és Milán ikrek, 29. hétre születtek. Még méhen belül Milán agyvérzést kapott, vízfejűség alakult ki nála, és testszerte vizes volt, 4 kg-mal született. Botond pedig oxigénhiányosan, súlyos vérszegénységgel, 980 grammal született. Sajnos mindkét fiúnál súlyos agykárosodás alakult ki.

Botond látássérült, mozgáskorlátozott és epilepsziás. Milán nem lát, mozgáskorlátozott, epilepsziás. Fejlődésük lassú és küzdelmekkel teli.

Az eddigi fejlesztéseik, ellátásuk is nagy mértékben megterhelték 5 fős családunk költségvetését. Sajnos a külföldi gyógykezelésük költségeit nem tudjuk kigazdálkodni. Azonban ahhoz, hogy állapotuk javuljon, az izomletapadások megszűnjenek, visszafordíthatatlan deformitások ne alakuljanak ki náluk, ne legyenek fájdalmaik, szükségük van a Nazarov professzor által Barcelonában 2014.05.20-án elvégzendő izomfelszabadító műtétre. A műtétek költsége 6400 euro, további költség az utazás, szállás költsége.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.