• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Frissítés:

Niko hallása újra romlott, rosszabb, mint eddig valaha. Újabb műtétet terveznek. Közben kiderült,hogy a jobb szemére alig lát. Amit lát, azt is szellemképekben. Bal szeme sem tökéletes, de azzal még jobban lát. Egy elég drága lencsés szemüveget kellene hordania, amit nem tudok kifizetni a kevés bevételemből.

Az édesanya levele:

N

ikonál 5 napos korában derült ki a Fallot tetralógia. Attól a naptól gyógyszereket szedett a műtét napjáig (2007.10.30.). Évről-évre jelentkeztek újabb problémák,amikor is 2010.09.13.-án megtudtuk,hogy a DiGeorge szindróma az okozója mindennek.A beszédfejlődés még mindig gondot okoz és közben a bal fülén megromlott a hallása. Finom motorikája fejletlen,ezért az írás tanulással is vannak gondok. Ennek eredménye,hogy újra első osztályba kell járnia. A legújabb szakértői véleményt még nem kaptuk kézhez.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.