Az édesanya levele:

M

arcinál a gyermekkori daganatok egy ritka válfaját diagnosztizálták a bal középfülében 19 hónaposan, azóta is ezzel küzdünk. Számos kemoterápián és sugárkezelésen vagyunk túl, jelenleg pedig egy amerikai terápiára szeretnénk kijutni. Magyarországon az orvosok nem vállalták az operációt de 2014-ben Londonban már két műtéten is átestünk, az ottani sebész javaslatára utókezelésként szükséges ez a terápia.
Jelenleg 5 és fél éves és nagyon szeretne már közösségbe járni.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...