• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

S

anyika koraszülöttként született.Agyvérzés után shönt beültetés történt, ezután szépen fejlődött. Egy shönt csere utáni fertőzés következtében kómába esett, majd sorozatos műtétek következtek, addig egy csövön keresztül palackba vezették az agyvizet. Mire ezt a rendszert zárttá tették, annyira romlott állapota, hogy gégemetszésre lett szükség. Epilepsziás lett, majd a táplálását, csak a hasfalon keresztül a vékonybélbe ültetett szondán át, gépi adagolással tudták megoldani, ez napi 24-órában folyamatosan megy, ezért teljes felügyeletet igényel.

Az édesanya egyedül neveli, viseli gondját a kisfiúnak. Munkát nem tud vállalni, mivel Sanyika ellátását csak Ő tudja elvégezni. Aki eddig segített Andreának, már Ő sem vállalja tovább, mert a legutóbbi műtétje óta állapotromlás állt be Sanyikánál.

A Facebookon folytatott kampánynak köszönhetően sikerült albérletbe költözniük, azonban onnan tovább kellett menniük. Azóta egy apró helységben élnek, mely széltében mindössze két lépés. Nincs az édesanyának sem fürdetőkádja, sem megfelelő teljesítményű olajradiátora, hogy a helységet kellőképpen felfűtse. Ehhez kérjük most mindenki segítségét!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.