• A gyűjtés lejárt.
  • Összes ölelés10
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Zsanika rosszindulatú agytörzsi daganattal küzd, aki tud, segítsen a családnak!

Frissítés:

A 2017. 12. 13-én végzett MR eredmény rossz lett: nőtt a daganat és ödéma is keletkezett. 2018. 01. 03-tól KIERAN protokoll szerint kapja a kezeléseket folyamatosan. 2018. 01. 30-án kiegészítő céllal besugárzást kezdtek újból.

Az édesanya levele:

Z

sanett anyukája vagyok, van négy gyermekem, Zsanett lányom a legkisebb. 2017. március másodikán derült ki a betegsége, agytörzs rosszindulatú daganata. Februárban mindketten influenzásak voltunk mindketten, utána Zsanett gyenge volt, kedvetlen volt, fájt a feje, kettős látása volt. A szemészeten nem vettek észre semmilyen problémát, viszont a Debreceni Klinika Idegsebészeti konzíliumán már véleményezték a rosszindulatú daganatot, melynek eltávolítását nem tartották kivitelezhetőnek.
Budapestre kerültünk, a Tűzoltó utcai Klinikára, ahol gyógyszeres kemoterápiás kezelést kezdtek el és azonnali sugárterápiát. Azóta a citosztatikus kezelése folyamatos, rendszeres MR vizsgálatok jó eredményt mutatnak. Kéthetente kell ellenőrzésre járni, olyankor komplett kontroll vizsgálat van.
Mióta Zsanett beteg, otthon vagyok vele, illetve a kórházi kezelések idején mellette vagyok, GYET-ben, azaz főállású anyasági támogatásban részesültem, és mellette dolgoztam, de ez már nem lehetséges. Így egyetlen kereső a férjem a családban.
Nem könnyű az anyagi helyzetünk, eddig albérletben éltünk, most kaptunk egy önkormányzati lakást segítségként. A lakás komplett festést igényel, a falakat, ajtókat, ablakokat és beépített szekrényeket mindenképp festeni kell, a padlózat is cserére szorul, a szobákba laminált parketta szükséges, a többi helyiség linóleummal van borítva, aminek állapota nem megfelelő. Jelenleg is négy gyereket kell beiskolázni, mert Zsanika magántanuló, az iskola egyéni konzultációs lehetőséget biztosít számára. Számára biztosítanunk kell a kemoterápiás kezelések miatt kötelező higiénés és táplálkozási feltételeket. Mindezt megoldani egyetlen jövedelemből nem tudjuk.
A családunkat nagyon megviseli lelkileg Zsanika betegsége és sajnos anyagi helyzetünk sem túl jó. Kéjük, aki tud, segítsen nekünk! Nagyon szépen köszönjük.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.