• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

G

yermekem, Danku Zsolt (2006. 06. 16.), születési rendellenességgel jött a világra, hiányzik a hasfalhártyája, így nincs ami tartsa a hasi belső szerveit.

Versenyt futunk az idővel, mert amint elkezdődik a serdülőkori növekedés, az számára végzetes lehet…

Ezt a rendellenességet egy ausztriai magánklinikán állapították meg, és a műtétet csak Németországban tudják elvégezni. Magyarországon erre nincs lehetőség, ennek ellenére sem kap a család társadalombiztosítási támogatást! A műtét költségét a 7 millió forintot (22.100 eurót, 25.200 $) magunknak kell előteremteni!!!

Nem akarom a gyermekemet elveszíteni!!!

Mindent elkövetek, ezért kérem az anyagi támogatást, a műtét az egyetlen esélye a kisfiamnak…

A születési rendellenesség mellett még a következő problémákkal kell megküzdenünk, amik azóta alakultak ki Zsoltikánál: reflux, asztma, kétüregű vese, rekeszizomsérv, púp környéki kitüremkedés, nyirokcsomó nagyobbodás (3-7 mm), gyomorfekély, rejtett cukorbetegség.

Ezekkel a terhekkel éljük a mindennapjainkat…

Tartalékainkat már az eddigi vizsgálatokra, külföldre utazásokra, a műtét után elengedhetetlen steril szoba kialakítására felhasználtuk, és az elkülönített számlán a műtét költségére nagyon lassan gyűlik a pénz…

Kedves, jószándékú segíteni kész ismeretlenek, az Önök segítségére is számítunk.

Minden adományt nagy tisztelettel fogadunk, és hálás szívvel köszönünk!!!

Danku Zsolt 8 éves kisfiú nevében, Danku Ferencné édesanya

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.