+36 20 323 4679
tegyjot@tegyjot.hu

Blog

Gyógyulni hitben II.

M

eséltem már nektek a steril szobában történtekről, de viszont, ahogy szerencsére egyre távolodunk és egyre homályosabban élnek bennem a dolgok, mégis van nap, amikor olyan történések villannak meg előttem, amiket valamiért elfelejtettem és a sterilboxban hagytam 2014. július 4-én.

Eszembe jutott egy számomra nagyon fontos ember, Ica neni. Évek óta nem láttam már őt, de ugyanolyan szeretettel vagyok felé, mint akkoriban. Hosszasan ültünk a kertben lévő diófa alatt és beszélgettünk az élet nagy dolgairól a forró nyári napokon.

Az ő hálószobájuk falán lógott egy szent kép. Képes voltam azt a képet hosszú perceken át nézni, amikor nála voltam. Valamiért ez a kép az első pillanattól kezdve megbabonázott engem.

Amikor nézegettem hihetetlen nyugodtság fogott el engem minden alkalommal.

Írtam nektek arról, hogy mekkora összefogás volt értem, hogy rengeteg ember mondott el értem imákat, miséket tartottak értem, gyógyítottak szellemgyógyászok, a fotóm a szerzetesekig is eljutott és ők is imákkal védelmeztek engem a világ másik feléről.

Szinte nem telt el nap, hogy ne került volna szóba valamilyen formában a hit, hiszen a legnehezebb időszakokban az emberek mindig kapaszkodnak valamibe, és szerintem joggal hiszem azt, hogy ez a hit. Imádkozni, szolni valakihez akkor is, amikor már szinte semmi erőd nincsen; talán a legutolsó dolog amit az ember megtehet.

Egyik baratnőmmel beszélgettem egyik este és mondta hogy mennek Máriapócsra, ők elég gyakori vendégek ott. Én  eléggé nagy fájdalmakkal küzdöttem és igyekeztem az alvásba menekülni ezen rossz érzések elől.

Másnap hajnalban arra keltem fel, hogy hallottam egy nagy puffanást és megjelent előttem Mária képe. Nem tudtam akkor mit jelenthet és azt sem, miért történt ez meg velem.

Pontosan az a nyugodtság kerített hatalmába, mint amikor Ica néni képét néztem a falon, hosszú évekkel ezelőtt.

Nagyon megrendítő és hihetetlen érzés az, amikor ilyet tapasztal egy ember.

A kép, amit akkor hajnalban láttam meg, napokig a fejemben volt. Sokáig kutattam és keresgéltem a neten a képeit, de hasonlót sem láttam. Abban az időszakban a morfium hatása alatt voltam, lehet hogy ez volt az oka?

Szeretném azt tudni, hogy vigyáznak rám az angyalok és rajtam kívül meg sokakra, aki nehéz helyzetben vannak.

Szeretettel:
Anida