Blog

Életem fotópályázat – újratöltve

2015-ben elhatároztuk, hogy szervezzünk egy nyereményjátékot, azon szülők és gyermekük számára, akik már részesei voltak a Tégy Jót!® adománygyűjtő programjának.

Az első fotózást Oláh Noel Csaba és édesanyja: Oláh Tímea nyerte. A 2016-os játékot pedig Janek Nikolett és édesanyja: Horváth Eszter.

A játék népszerűségére való tekintettel és a támogatóknak köszönhetően mostantól több alkalommal rendezzük meg a fotózást. Jelentkezni folyamatosan lehet és már 5-6 jelentkezővel elindítjuk a szavazást! A nyeremény továbbra is az ingyenes fotózás, melyhez ruhát, sminket, frizurát, stb. mi biztosítunk.

A játékba azok jelentkezését várjuk, akik részt vettek a Tégy Jót!® adománygyűjtő programjában. A jelentkezésnél kérjük, add meg az alábbi adataidat, és csatolj hozzá egy fotót magatokról! A fotónak nem kell „tökéletesnek” lennie, bármilyen kép megteszi, mely a gyermekedet és téged ábrázolja. Ez se nem szépségverseny, se nem fotóverseny; a képre azért van szükség, hogy lássuk, megismerjük a jelentkezőket.

A játék további részleteiről bővebb információt a https://tegyjot.hu/eletem honlapon találsz.

Leave a Reply