Felhasználási feltételek

Tulajdonos:

A pénzgyűjtő projekt oldal Ganyi Károly és a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány tulajdona.

Alapítvány adatai:

Rövidített név: KELL Alapítvány
Székhely: 3980 Sátoraljaújhely Árpád u. 1.
Közhasznú, országos hatáskörű szervezet
Adószám: 18418299-1-05
Számlaszám: 11734138-20006802-00000000 OTP Sátoraljaújhely
Cégbírósági bejegyzés száma: 861/1995
KSH szám: 18418299 9499 569 05
(továbbiakban: Alapítvány)

Az oldal vezetője: Ganyi Károly, aki társadalmi munkában önkéntesként tevékenykedik.

A Tégy Jót!® célja:

A projekt rákos és fogyatékos gyermekek, felnőttek megsegítésére jött létre.

A Tégy Jót!® támogatottja:

  • rákos,
  • tartósan beteg,
  • fogyatékkal élő gyermek és felnőtt (35 éves korig).

A betegség fennállását zárójelentéssel kell igazolni, kivéve, az Alapítvány nyilvántartásában szereplőknek. A támogatás minden esetben a támogatott számlájára érkezik!

Támogatott

A támogatandó személy, vagy az őt törvényesen képviselő személy (továbbiakban: szülő) egy az oldalon található űrlap segítségével küld részünkre kérelmet. A támogatott betegségét orvosi dokumentummal igazolja, melyet vagy az űrlap ide vonatkozó rovatába tölt fel, vagy postai úton juttatja el hozzánk.

A szülő az űrlap elküldésével kijelenti, hogy a kitöltött adatok a valóságnak megfelelnek, a gyűjtésből származó pénzt a megjelölt célra fordítja. A Tégy Jót!® weboldal üzemeltetőjét ez ügyben felelősség nem terheli.

A kérelemhez mindenkor csatol legalább egy darab megfelelő minőségű fotót, mely a gyűjtés közzétételéhez szükségesek. Továbbá a kérelem kitöltésével egyúttal a támogatott, kapcsolattartó beleegyezését adja, hogy a kérelemhez csatolt fényképeket és videókat a Tégy Jót!® Csapata promóciós célra felhasználhatja. A beleegyezés nem visszavonható!

A Tégy Jót!® gyűjtés kedvezményezettje vállalja, hogy a gyűjtés állásáról, azaz a befolyt pénzösszegről tájékoztatást nyújt az Alapítvány részére. Ennek hiányában, a Tégy Jót!® jogosult a gyűjtés felfüggesztésére.

Ennek értelmében minden gyűjtés induló időszaka: 90 nap, ha a támogatott ez időszak alatt hitelt érdemlően beszámol a gyűjtés ideje alatt befolyt pénzösszegről, a gyűjtés időszaka automatikusan meghosszabbodik 90 nappal, a következő elszámolásig. A gyűjtés lejárata: ha megvalósul a cél.

Amennyiben a gyűjtés lejárta előtt nem történik meg az elszámolás hitelt érdemlően, úgy az oldalon nem indítunk új gyűjtést egy éven belül. Továbbá a Tégy Jót!® oldalán is megosztásra kerül, hogy a támogatási cél megvalósulásáról nem történt elszámolás a KELL Alapítvány és a Tégy Jót!® Csapata felé.

A Tégy Jót!® oldalra való felkerülés egyértelműen a felhasználási feltételek tudomásul vételét és elfogadását jelenti.

Az elszámolás menete:

A gyűjtési időszak bankkivonatainak másolata, a megvásárolt eszközről számla és fénykép bemutatása a Tégy Jót!® felé, mely történhet postai úton vagy szkennelt formátumban elküldve, emailben.

Postacím:

  • KELL Alapítvány: 3980 Sátoraljaújhely, Árpád u. 1.
  • E-mail: tegyjot (kukac) tegyjot.hu

Termék

A Tégy Jót!® gyűjtés kedvezményezettje vállalja, hogy a termék árának beérkezéséről, azaz a befolyt pénzösszegről tájékoztatást nyújt az Alapítvány részére. Ennek hiányában, a Tégy Jót!® jogosult a gyűjtés felfüggesztésére, illetve ennek jelzésére a felajánló és a támogató felé.

Ennek értelmében minden gyűjtés induló időszaka: 90 nap, ha a támogatott ez időszak alatt hitelt érdemlően beszámol a gyűjtés ideje alatt befolyt pénzösszegről. Amennyiben az adott időszakon belül a termék nem kel el, az időszak automatikusan meghosszabbodik 90 nappal, a következő elszámolásig. A gyűjtés lejárata: ha megvalósul a cél.

Támogató, illetve vásárló

A Támogató a „Támogatom” gomb lenyomásával vállalja, hogy az oldalon megvásárolt virtuális „kupon” vagy termék összegét a támogatott számlájára el is juttatja. Azt utalással vagy bankfiókban indított pénzbefizetéssel teszi meg. Továbbá a támogató nem kelt felelőtlen vásárlási szándékkal hamis reményeket azokban, akik javára a gyűjtés történik.

A Támogató azzal, hogy belépett a Tégy Jót!® rendszerébe, hozzájárul ahhoz, hogy a hírlevél címlistájába bekerüljön az email címe. A hírlevélről bármikor le tud iratkozni a hírlevélben található „Ha le szeretnél iratkozni, kattints ide!” nevű linkre.

Adatai harmadik fél részére nem kerül kiadásra!

Felajánló

Alkotó, aki egyet ért az Alapítvány céljaival és támogatni kíván tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyermeket vagy felnőttet.

Magánszemély vagy jogi személy, esetleg cég, aki terméket, tárgyat bocsát értékesítésre, egyet ért az Alapítvány céljaival és támogatni kíván tartósan beteget vagy fogyatékkal élőt.

Tartósan beteg vagy fogyatékkal élő, aki saját alkotását bocsájtja értékesítésre, más megsegítésére.

A felajánló felajánlhat termékeket névtelenül is, melyet a https://tegyjot.hu/felajanlas címen található űrlapon tehet meg, azonban a kapcsolati adatokat szükséges megadni az adminisztrátorok számára. Az oldalon névtelenség esetén ezek nem kerülnek publikálásra.

A felajánlót terheli a termékkel kapcsolatos összeg összes költség (előállítás, postázás). A vásárlónál pedig automatikusan beépül a vételárba.

Céges felajánlás esetén vállalja, hogy logóját elkérjük és promóciós célra felhasználjuk (kivétel ezalól, ha felajánlását névtelenül tette meg).

Regisztráció és belépés:

Facebookos felhasználói névvel: Connect gomb.

Annak hiányában regisztrációval: https://tegyjot.hu/user/register

Támogatás:

A támogató, a támogatott számlájára utalja 8 napon belül a leütött „kupon” vagy „kuponok” árát.

Moderálás:

Mások szidalmazása, negatív vélemény megfogalmazása, vallási, politikai, etnikai jellegű megnyilvánulások, étrendkiegészítők reklámozásai, törlésre kerülnek, valamint az etikátlanul tevékenykedő felhasználók.

Köszönet:

Köszönetet kíván mondani az Alapítvány mindazoknak, akik mind anyagi, mind erkölcsi támogatást nyújtanak az oldalunkon keresztül.

Ganyi Károly és Pásztor Marianna

Kelt: Ózd, 2015. október 30.