A

ndreának az MR vizsgálat kimutatta, hogy agytörzsi tumora van. 30 sugárkezelést kapott, amit egy kis hányingert eltekintve elég jól viselt. A műtét lehetőségét teljesen kizárták, hiszen a tumor olyan helyen van, ahol nem lehet hozzáférni.Majd kemoterápiás kezeléseket kapott a debreceni klinikán. 2014. márciusában állapota rosszabbodott, járása romlott, karját nehezen emelte, ezért újra kemoterápiát kell, hogy kapjon. Sajnos csak szondán keresztül tudják táplálni, tápszert kap.

Az édesapa egyedül neveli Andreát. A folyamatos kórházba járás és bent tartózkodás miatt anyagi helyzetük egyre rosszabb, így bármilyen apró támogatást szívesen fogadnak.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...