Kérjük, segítse: OTP Bank Nyrt.: Varga-Kürtösi Táltos, 11773092-00420381 Közlemény: Varga-Kürtösi Táltos közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: OTP Bank Nyrt.: Varga-Kürtösi Táltos, HU71 1177 3092 0042 0381 0000 0000 , SWIFT: OTPVHUHB, Közlemény: Varga-Kürtösi Táltos közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

51.96% összegyűlt
675500 Ft összegyűlt a 1300000 Ft célból
10 adományozó

Az édesanya levele:

Itthon az állam felszámolta az elérhető OEP-támogatásokat, melyek nagyban javíthatnának sok beteg gyermek állapotán, felszámolta az Ulzibat-technikával végzett műtétek finanszírozását (ezt tavaly még fizették, idén már nem), megszüntette a Suit-terápia támogatását, és korábban az oxigénterápiára is adtak támogatást, de most már nem, ezért kényszerülünk erre a nem kellemes nyilvános gyűjtésre! Gyakorlatilag semmi elérhető OEP-támogatás nincsen jelenleg a Táltoshoz hasonló gyermekeknek. Ha mindezek a támogatások megmaradtak volna, mi és sokan mások sem kényszerülnénk erre a gyűjtésre.

A férjemmel és a KELL Alapítvánnyal együtt szerveztünk egy orvosi konzultációt, ahová meghívtunk egy orvost, aki az Ulzibat Klinika vezetője Tulában és az általa végzett műtét kisfiunk állapotában jelentős mértékű javulást hozna. A műtét ára 2500 Euró, majd az azt követő, kifejezetten a műtétre épülő rehabilitáció 2900 Euró. Nazarkin professzor vállalta Táltos műtétjét, így esélyt kaphatna az élhetőbb életre! A rehabilitációs klinika szintén vállalja a Táltos intenzív rehabilitációját 12 napon keresztül, napi hat órában, saját gyógytornásszal. Természetesen az utazások és kint létünk költségei, mint szállás és étkezés külön minket terhelnek.

Jelenleg az Ulzibat-műtétet és az azt követő két hetes intenzív rehabilitációt halasztanunk kellett és le kellett mondanunk ezeket anyagi fedezet hiányában. Pedig ez a műtét jelentősen olcsóbb, mint amit eredetileg terveztünk, de még sincs rá pénzünk.

Most az a célunk, hogy ezt az összeget mielőbb össze tudjuk gyűjteni, emiatt az itthoni terápiákat fel kellett függesztenünk, mert az évek alatt számtalan nagyon drága segédeszközt vásároltunk, és nagyon sok fizetős terápián vettünk részt és mára már minden pénzünk elfogyott.