Blog

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Budapest Parkban – Ne hagyjátok ki!

Június 27-én egy különleges zenei élményben lehet részetek a Budapest Parkban, ahol a Parno Graszt zenekar legújabb lemezét mutatja be Suttog a szél címmel. Az autentikus roma népzene egyik legismertebb képviselője, a Parno Graszt, ismét valami nagyszerűvel készül, amit semmiképp sem szabad kihagyni.

Az Este Fénypontjai

A koncert fő eseménye természetesen a Parno Graszt új albumának bemutatója lesz, amely újra és újra képes lenyűgözni a közönséget autentikus dallamaival és szenvedélyes előadásmódjával. Az új lemez dalai között olyan friss kompozíciók is helyet kapnak, amelyek garantáltan megmozgatják a közönséget.

Különleges vendég: Szlabik Erik

Az estet tovább emeli Szlabik Erik alapítványunk kuratóriumi tagjának vendégszereplése, aki a „Mindig remélni” című közös művükkel lép színpadra. Ez a dal különleges jelentőséggel bír mindkét előadó számára, és ígéretes zenei csemege lesz azok számára, akik szeretik az igényes és érzelemdús zenét.

Miért érdemes eljönni?

A koncert nem csupán egy album bemutatója, hanem egy valódi zenei ünnep, ahol a hagyomány és a modernitás találkozik. A Parno Graszt híres arról, hogy koncertjei során azonnal kapcsolatot teremt a közönséggel, és felejthetetlen hangulatot varázsol.

Jegyek: ide kattintva vásárolhatóak.

Leave a Reply