32.25% összegyűlt
193 500 Ft adományozva 600 000 Ft célhoz
1 adományozó

Az édesanya levele:

N

em is tudom, hogy is kezdjem a levelemet.

Először is meg szeretném köszönni az eddigi támogatásokat, amiket kaptam tőletek. Sokat segitett rajtunk.

Azonban most még nagyobb segítségre lenne szükségünk. Dia egyre sűrűbben esik bele vírusos megbetegedésekbe ami mégjobban rontja az állapotát, mert nagyon gyenge az immunrendszere és egyre sűrűbben görcsöl és rángatózik. Szörnyű látvány ez az egész családnak, meg persze az, hogy nem tudunk segíteni rajta.

Egyre többet sírok éjszaka, mert bánt, hogy így kell látnom a gyermekemet. Ám az a legszörnyűbb, hogy a kezelőorvosunk se tud többet tenni érte. Itt cseng a fülembe, mikor megkérdeztem nemrég tőle, hogy mi lesz most Dia sorsa? Az volt a válasz, hogy nincs segítség a kislányomon! De én és az apukája, meg persze az öt szerető, egészséges testvére nem tudunk ebbe bele nyugodni, ezért azt a döntést hoztuk, hogy kivisszük Bécsbe és ott megnézetjük, van-e segitség.

A bécsi klinikán Frecht Martha idegsebész professzornő garantál teljes felépülést egy agyi sebeszeti beavatkozás után teljes életet fog tudni élni Diácska. De ez a mütét 30112 Euróba kerül. A kezelőorvosunk nem járul hozzá ehhez a műtéthez, azzal indokolta, hogy: „Asszonyom nem gondolja, hogy ennyi pénzt kifizet a magyar egézségpénztár?!“

Ezért mi úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk, vállal a párom kint munkát, mert ha bejelentett munka, és bejelentett lakás van, akkor teljessen TB-ileg ki vagyunk biztositva és ingyen megműtik a bécsi klinikán a kislányt. Ahhoz hogy minél hamarabb kijussunk, lakást kell találjunk. Azzal nem is lenne gond, csakhogy nagyon sokat kell kiadni: három-négyhavi kauciót kérnek, plusz a havidíj. Összesen 2000 euróra lenne szükségünk, hogy minél hamarabb kijussunk. Ebbe szeretnénk segítséget kérni tőletek, hogy támogassátok Diát!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Leave a Reply