Az édesanya levele:

A

12 éves kislányomnál Diánál 2012. Októberében medulloblastoma, azaz a kisagy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. 2012. novemberében eltávolították a daganatot. Sajnos a mütét miatt a fél oldala lebénult, ez rettenetesen megviseli őt és minket is, mivel önállóan nem tud semmit csinálni. A kislánynak állandó szülői segítségre van szüksége. 36 sugár kezelésen van túl és jelenleg is kemoterápiás kezelés kap. 5 gyermekem van, anyagilag teljesen tönkre mentünk, sajnos tüzelőnk sincs és az autót is el kellett adni. Diát nem lehet tömegközlekedési eszközzel szállítani, mert fertőzés veszélynek van kitéve. Gyakran ahhoz is kölcsön kell kérnem, hogy kezelésekre el tudjunk jutni. A helyzetünk nagyon nehéz, mert a kezelések után biztosítanunk kell, hogy megfelelőek legyenek a higiénés körülmények, és megfelelő legyen az étrendje. Mindent megteszünk, hogy gyermekünk meggyógyuljon, abból, a kevés pénzből, amiből élünk megpróbálunk megadni mindent Diának, amire szüksége van. Minden hónapban több alkalommal megyünk. Sok mindent elkelett adnunk a lakásból, mert 125 ezer forintot kapunk és 7-en élünk belőle. Több a fizetni való, mint a pénzünk. Én mint az édesanyja folyamatosan mellette vagyok, az édesapja pedig a testvérekről gondoskodik, mikor a kórházban vagyok Diával. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...