Frissítés:

Február 12.-én volt a daganat műtéte, amiből hamarosan talpra állt Dani. Április 9-én lett volna a debreceni PET CT, de március végén Daninál légmell alakult ki. Másfél hétig szívták le róla a levegőt, közben kiderült, hogy mindkét tüdején ciszta van. Az egyik tüdejét megműtötték április 9-én, tervezték a másik műtétet is, de két nappal később az MR vizsgálat kimutatta, hogy visszanőtt az agydaganat. Most változó az állapota, nincs mindig a tudatánál, keveset kommunikál, ellátni sem tudja magát…

Frissítés:

A műtét jól sikerült, Dani egyre erősebb. Igazi hősként viselte a műtét nehézségeit és az utána járó kellemetlenségeket. A szövettani eredmények megérkezés után folytatódik a kemoterápia.

Frissítés:

Az eddigi kezelésekre nem reagált a daganat, egyetlen esélye a gyógyulásra, ha megműtik. Csütörtökön 2015.02.15-én lesz műtét. Az érfestés eredménye szerint: egy ér táplálja a daganatot, az orvosok bizakodóak.

A műtét eredményétől függenek a további kezelések. A családnak minden segítségre szüksége van.

Az édesanya levele:

D

aninak június 7-én derült ki a betegsége. Debrecenben végeztek biposziát, melynek az eredménye az lett, hogy rosszindulatú az agydaganat, nem műthető. Miskolcon kezdték el a kezeléseket július elején. 30 sugárkezelést kapott, azzal egyidőben kezdődött a kemo kezelése, amit 1 évre terveztek 24-et. Szeptember 25-én volt már egy MR vizsgálat. Az azt mutatta,hogy a daganat zsugorodott jelentősen, 37x24x25 mm-re.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.