Frissítés:

Február 12.-én volt a daganat műtéte, amiből hamarosan talpra állt Dani. Április 9-én lett volna a debreceni PET CT, de március végén Daninál légmell alakult ki. Másfél hétig szívták le róla a levegőt, közben kiderült, hogy mindkét tüdején ciszta van. Az egyik tüdejét megműtötték április 9-én, tervezték a másik műtétet is, de két nappal később az MR vizsgálat kimutatta, hogy visszanőtt az agydaganat. Most változó az állapota, nincs mindig a tudatánál, keveset kommunikál, ellátni sem tudja magát…

Frissítés:

A műtét jól sikerült, Dani egyre erősebb. Igazi hősként viselte a műtét nehézségeit és az utána járó kellemetlenségeket. A szövettani eredmények megérkezés után folytatódik a kemoterápia.

Frissítés:

Az eddigi kezelésekre nem reagált a daganat, egyetlen esélye a gyógyulásra, ha megműtik. Csütörtökön 2015.02.15-én lesz műtét. Az érfestés eredménye szerint: egy ér táplálja a daganatot, az orvosok bizakodóak.

A műtét eredményétől függenek a további kezelések. A családnak minden segítségre szüksége van.

Az édesanya levele:

D

aninak június 7-én derült ki a betegsége. Debrecenben végeztek biposziát, melynek az eredménye az lett, hogy rosszindulatú az agydaganat, nem műthető. Miskolcon kezdték el a kezeléseket július elején. 30 sugárkezelést kapott, azzal egyidőben kezdődött a kemo kezelése, amit 1 évre terveztek 24-et. Szeptember 25-én volt már egy MR vizsgálat. Az azt mutatta,hogy a daganat zsugorodott jelentősen, 37x24x25 mm-re.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...