Az édesanya kérelme:

D

aninál 2013.12.18-án diagnosztizálták a leukémiát. Azóta kemoterápiás kezeléseket kap. Szinte állandóan a kórházban tartózkodik, csak a terápiás szünetekre engedik haza. A kórházi kemoterápiás protokoll 6 hónapig tart, de ez általában elhúzódik, majd ezt követi egy másfél éves főként gyógyszeres kezelés. A családnak meg kell teremtenie otthon a megfelelő higiénés körülményeket, hiszen a két évig tartó kezelés idején a gyermek immunrendszere nem működik megfelelően. Közösségbe sem mehet, és kizárólag egyénileg utaztatható. Nagyon hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig…

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...