Frissítés:

Levente túl van a saját donoros csontvelő transzplantáción és a sugárkezeléseken. Sajnos az alapbetegsége kiújult, a család szeretné külföldön folytatni a kezeléseket. Édesanyja írta: “Egy lehetőség Levinek amit nem fogunk kihagyni.

Nem fogom ölbetett kézzel várni hogy a kisfiam itt hagyjon minket!

Szeretnénk Bécsbe kijutni hogy meggyógyuljon!

Segítség kell hozzá Egyedül nem fog menni nekem.

Tudom hogy ezzel nem csak életet hosszabbítanánk neki hanem meggyógyulna!

Az édesanya levele:

K

isfiam Levente 2012.09.03.-án született második gyermekként. Levike igazán jókedvű kis lurkó volt és éltük a mi kis szegényes, de boldog életünket. Majd áprilisban kék zöld foltok jelentek meg a testén, először azt hittem, hogy beütötte magát és vártuk, hogy elmúljanak ezek a foltok. Hiába vártunk nem javult, sőt egyik reggel hányt, a szemei körül is lila foltok voltak, ekkor nem volt mire várni, mentőt hívtunk. A kórházban rengeteg vizsgálatot végeztek, vérvétel CT, MRI. A vérvétel kimutatta a daganatos elváltozást, melyet a többi vizsgálat eredményei alátámasztották. Az orvos közölte velem 2 nap kivizsgálás után, hogy a gyermekem Neuroblastomás.

Ott álltam tétlenül és hallgattam közben, lepergett előttem az életem. Aznap tudtam meg, hogy áldott állapotban vagyok a 3. gyermekemmel, amikor bekerültünk a kórházba.

Kérdések sokasága volt bennem, hogyan fogom ezt végig csinálni? A gyerekek apukájától külön éltünk, albérletben. Sajnos, az anyagi helyzetem nagyon rossz, a havi bevételem 55000 Ft.

Miközben kezdtem feleszmélni mit is mondott az orvos, már a hematológián voltunk, ahol újabb vizsgálatokat végeztek. Levike a poklok poklát élte át, vérvétel- vérvétel hátán, majd műtét a port-a-cath beültetése miatt. Sosem fogom elfelejteni a rémült, kétségbeesett arcát. Félt már akkor is, ha csak egy fehér köpenyes nővér elment a szobaajtó előtt. Megkezdődtek a kemoterápiás kezelések, sajnos a kezelések után nagyon rosszul van, fáj a feje, hányingere van, sokszor hány, nem eszik, és nem iszik. Ezért folyamatosan infúzión kap. A kezelések végét nem tudom mikor lesz, de az biztos, hogy több hónapig tart. A kemoterápiás kezeléseket sugárkezelések követik, és utána csontvelőtranszplantáció vár Levire.

Semmit nem akarok csak, hogy Levike újra egészséges életet élhessen! Mivel babát várok, a születendő gyermekem köldökvéréből származó őssejtjeivel meg tudom menteni az életét. Munkát nem tudok vállalni, szülői hátterem sincs, és igazából nem számíthatok senkire. Az otthon maradt 3 éves gyermekemről is gondoskodnom kell. Szerencsémre a gyermekek édesapjával újból egy család vagyunk, ő vigyáz a nagyfiunkra. Falunkban nincs munkalehetőség, így annak is örülünk, hogy jelenleg közmunkásként alkalmazzák időlegesen. Albérletben élünk, ami vizes, penészes, dohos.

Hogy Levike hazajöhessen, olyan körülményeket kell teremtenünk, ami az ő legyengült immunrendszerének megfelelő. Ki kell alakítanunk egy steril szobát és berendezni számára. Sok mindenre szükségünk lesz, nagyon nehéz a helyzetünk. A legnagyobb vágyunk, hogy Levike mielőbb egészséges legyen! Minden segítséget köszönettel fogadunk.

Egy kétségbe esett anyuka és Levike.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...