6.33% összegyűlt
$126,500.00 donated of $2,000,000.00 goal
1 adományozó

Frissítés:

Levente túl van a saját donoros csontvelő transzplantáción és a sugárkezeléseken. Sajnos az alapbetegsége kiújult, a család szeretné külföldön folytatni a kezeléseket. Édesanyja írta: “Egy lehetőség Levinek amit nem fogunk kihagyni.

Nem fogom ölbetett kézzel várni hogy a kisfiam itt hagyjon minket!

Szeretnénk Bécsbe kijutni hogy meggyógyuljon!

Segítség kell hozzá Egyedül nem fog menni nekem.

Tudom hogy ezzel nem csak életet hosszabbítanánk neki hanem meggyógyulna!


Az édesanya levele:

K

isfiam Levente 2012.09.03.-án született második gyermekként. Levike igazán jókedvű kis lurkó volt és éltük a mi kis szegényes, de boldog életünket. Majd áprilisban kék zöld foltok jelentek meg a testén, először azt hittem, hogy beütötte magát és vártuk, hogy elmúljanak ezek a foltok. Hiába vártunk nem javult, sőt egyik reggel hányt, a szemei körül is lila foltok voltak, ekkor nem volt mire várni, mentőt hívtunk. A kórházban rengeteg vizsgálatot végeztek, vérvétel CT, MRI. A vérvétel kimutatta a daganatos elváltozást, melyet a többi vizsgálat eredményei alátámasztották. Az orvos közölte velem 2 nap kivizsgálás után, hogy a gyermekem Neuroblastomás.

Ott álltam tétlenül és hallgattam közben, lepergett előttem az életem. Aznap tudtam meg, hogy áldott állapotban vagyok a 3. gyermekemmel, amikor bekerültünk a kórházba.

Kérdések sokasága volt bennem, hogyan fogom ezt végig csinálni? A gyerekek apukájától külön éltünk, albérletben. Sajnos, az anyagi helyzetem nagyon rossz, a havi bevételem 55000 Ft.

Miközben kezdtem feleszmélni mit is mondott az orvos, már a hematológián voltunk, ahol újabb vizsgálatokat végeztek. Levike a poklok poklát élte át, vérvétel- vérvétel hátán, majd műtét a port-a-cath beültetése miatt. Sosem fogom elfelejteni a rémült, kétségbeesett arcát. Félt már akkor is, ha csak egy fehér köpenyes nővér elment a szobaajtó előtt. Megkezdődtek a kemoterápiás kezelések, sajnos a kezelések után nagyon rosszul van, fáj a feje, hányingere van, sokszor hány, nem eszik, és nem iszik. Ezért folyamatosan infúzión kap. A kezelések végét nem tudom mikor lesz, de az biztos, hogy több hónapig tart. A kemoterápiás kezeléseket sugárkezelések követik, és utána csontvelőtranszplantáció vár Levire.

Semmit nem akarok csak, hogy Levike újra egészséges életet élhessen! Mivel babát várok, a születendő gyermekem köldökvéréből származó őssejtjeivel meg tudom menteni az életét. Munkát nem tudok vállalni, szülői hátterem sincs, és igazából nem számíthatok senkire. Az otthon maradt 3 éves gyermekemről is gondoskodnom kell. Szerencsémre a gyermekek édesapjával újból egy család vagyunk, ő vigyáz a nagyfiunkra. Falunkban nincs munkalehetőség, így annak is örülünk, hogy jelenleg közmunkásként alkalmazzák időlegesen. Albérletben élünk, ami vizes, penészes, dohos.

Hogy Levike hazajöhessen, olyan körülményeket kell teremtenünk, ami az ő legyengült immunrendszerének megfelelő. Ki kell alakítanunk egy steril szobát és berendezni számára. Sok mindenre szükségünk lesz, nagyon nehéz a helyzetünk. A legnagyobb vágyunk, hogy Levike mielőbb egészséges legyen! Minden segítséget köszönettel fogadunk.

Egy kétségbe esett anyuka és Levike.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.