Frissítés:

Jelenleg Nyíregyházi Józsa András Kórház Gyermek Intenzív osztályán kezelik. Éber kómában van, gégemetszést csináltak, gép segíti a légzését.

Az édesanya levele:

É

lettársammal, három kiskorú gyermeket nevelünk. A három gyermek közül kettőnek egészségügyi problémái vannak. Dorina nevű gyermekünknek beszéd – és nyelvfejlődése megkésett ütemű, minden területen lemaradást mutat. Őt beszédvizsgálóba hordjuk Budapestre. Henrietta nevű gyermekünk is beteg, folyamatos orvosi kezelés alatt áll, étel- és légúti allergia, valamint alacsony növése miatt endokrinológiai vizsgálaton vettünk részt. Legutóbbi vizsgálata után sajnos rossz hírt közöltek velünk az orvosok. Gyermekemnél agydaganatot diagnosztizáltak, mely olyan helyen van, hogy a műtéti kockázat miatt jelenleg nem műtik meg. Minden hétköznap 30 napon keresztül sugárkezelésre kell vinnünk gyermekünket. A gyermekek kontroll vizsgálatokra hordása és legutóbb Henrietta betegségének kivizsgáltatása nagyon sok pénzünkbe került a rengeteg utazás miatt. Jövedelmünk nem sok, a gyermekek után járó ellátásokat kapjuk és élettársam közmunkásként dolgozik. Gyermekeink egészsége megőrzése mindennél fontosabb számunkra. Már oda jutottunk, hogy a számláinkat sem tudjuk befizetni. Bevásároltunk nekik az iskolakezdésre is, de sajnos Henrietta betegsége miatt nem kezdhette meg az iskolát. Teljesen tönkre mentünk lelkileg, nem tudom, hogy fogjuk átvészelni az előttünk álló napokat. Már én is több kilót fogytam a rengeteg idegeskedés miatt. A jótékony pénzadományokat szeretnénk a megfelelő higiéniás feltételek biztosítására költeni, télre tüzelő fát vásárolni, valamint kifesteni belőle a felújításra szoruló házunkat. Sajnos nincs olyan hozzátartozónk, akinek a segítségére számíthatunk, így kérem az Önök jóindulatát és a segítségüket.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.