H

eni, amikor műtőasztalra került, már majdnem késő volt. A műtét alatt derült ki, hogy vastagbélrákról van szó, illetve már áttét is keletkezett a máján. Ezt még több műtét és kemoterápia is követte. Tavaly februárban kivették a petefészkét is, és a májából több darabot, melyekre kiterjedt a rák. Azóta is rendszeresen kemoterápiára jár, de az anyagi forrásai a 3 év alatt elapadtak. Ami nem is csoda, hiszen lakhelyétől távoli kórházakban kezelik.

Eldöntötte, hogy újból egészséges lesz, s ezért mindent meg is tesz, melyben partnere támasza

Kérjük, hogy segíts Henit, hogy az anyagi helyzet ne legyen visszatartó erő a felépülésében!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...