• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Georgina levele:

2

éve ilyenkor kaptam új életet.  2éve ilyenkor 2%-ot adtak, hogy másnap felébredek és hogy megismerem a családtagjaim, Anyát… 2 éve ilyenkor gépek és lélegeztető tartott életbe. 2 éve 4 hónap kórházi lét és egy új élet kezdődött számomra!

Az izomsorvadás miatt nagyon gyengék a végtagjaim, ezért csak elektromos kerekesszékkel tudok közlekedni. A házunk nem akadálymentes, a szobámból a teraszra csak elektromos ajtó felszerelésével tudnék kijutni a végtaggyengeség miatt. Itt találkozom a következő akadállyal, a teraszajtó és a terasz közötti szintkülönbséggel. Ezt az akadályt, a kerekesszékem nehezen tudja leküzdeni, ezért ezt kiegyenlíteni járólappal vagy teraszlappal lehetne. A teraszról pedig lépcsősor vezet az udvarra, ahová legalább 20 méter hosszú rámpa építésével közelíthetném meg a kaput. Viszont elektromos kapu is szükséges lenne, hogy eljussak a házból az utcára, mivel önerőből nem tudom azt kinyitni.

A támogatás, amit igényelni lehet ezek megvalósításához, sajnos nagyon kevés. Szeretnék önálló ember lenni, mert így mindig mások segítségére szorulok, ha el szeretnék menni itthonról, vagy haza szeretnék jönni. Amíg ezen nem tudok változtatni, addig anyukámnak kell levinni a lépcsőn, ami nagyon megterhelő számára. Ha anyukám nincs itthon, ki sem tudok mozdulni a házból. Így mindig másoktól függök.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.