57.83% összegyűlt
173 500 Ft donated of 300 000 Ft goal
1 adományozó

Az édesanya levele:

N

ekem egy gyönyörűséges kislányom van, Hanna Zoé, aki 34. hétre született császárral, 8/6/9-es apgarral. Az MR vizsgálat 2 darab agyi cisztát mutatott, melyek jelenleg is ott vannak. A ciszta ugyan sürgős beavatkozást nem igényel, azonban látszik, hogy jelen van: Hanna mozgása jelentősen el van maradva mozgás fejlődésben, ezért a korai fejlesztőbe hordom. A ciszta a térlátását is zavarja, embereket nem ismer fel, csak ha szemtől-szemben állnak vele. Egyedül nevelem Őt, édesapja elhagyott. Jelenleg felemelt családipótlékból és GYES-ből élek. Sajnos ennyiből kell finanszírozni Hanna gyógyszereit is, melyeket a vérszegénységére és vashiányra kell szednie. Közgyógya jelenleg elbírálás alatt áll. Hanna, már szavakat mond, imádja felfedezni a környezetét. Egy igazi szeretetbomba, a szemem fénye.

Anyagi helyzetem sajnos nem engedi meg, hogy megvásárolhassam számára a szükséges fejlesztő játékokat, melyeket a konduktor ajánlott, többek között egy Huple® nevű eszközt is, mely Hanna mozgását és egyensúly érzetét és térlátását javítaná.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Szóljon hozzá