Frissítés:

Ketrin túl van a csontvelőtranszplantáción, jelenleg légzéstámogatásra szorul. 2018. 01. 25-én megérkezett a csontvelő vizsgálat eredménye, sajnos Ketrin betegsége kiújult, visszaesett a leukémiába, ismét elkezdődnek a kezelései. Második csontvelőtranszplantációja lesz.

Az édesanya levele:

B

ucsi Csilla Ketrin a kislányom, harmadik éves és 2017. márciustól a miskolci Megei Kórház Gyermek Onkohaemetológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán kezelik Juvenilis mielomonocitás leukémia (JMML) megbetegedéssel.

Ketrin betegsége bőrvérzéssel jelentkezett, majd a kivizsgálásokkor kiderült, hogy a leukémiának ritka és agresszív típusában szenved. Kemoterápiás kezelése azonnal megkezdődött, és jelenleg idegen donoros csontvelőtranszplantációja zajlik. Én folyamatosan mellette vagyok.

Van még egy kisfiam, aki egy éves, vele a párom van otthon. Egyikünk gyesen van, a másikunk pedig ápolási díjon, ezen kívül a két gyerek után járó családi pótlék az összes jövedelmünk. Szüleimmel élünk együtt, van egy szobánk, abban laktunk négyen eddig. Ketrinnek viszont a transzplantáció után szüksége van a megfelelő körülményekre, az úgynevezett „steril szobára”, ezt viszont a szüleimnél nem tudjuk megoldani, mert sokan élünk ott, ráadásul ott nincs fürdőszoba sem. A bevételeinkből albérletet nem tudunk fizetni. Ketrint pedig transzplantáció után nem tudom hová vinni, ez nagy gondot jelent. A szüleim házához való hozzáépítés vagy legalább egy évre lakásbérlés lenne számunkra a megoldás, sajnos, egyikre sem telik nekünk. Lakhatási körülményeink megoldásához kérünk segítséget, hogy kicsi lányomat a csontvelő átültetés után haza tudjuk vinni és számára a megfelelő követelményeket biztosíthassunk. Segítségüket nagyon köszönöm.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...