Az oldal elsődleges célja az adománygyűjtés, de szeretnénk az együttérzés kifejezésére is lehetőséget biztosítani. Erre való az „ölelés“ funkció. Az ölelést az adományozástól függetlenül megteheti.

Kérjük, segítse: OTP Bank Nyrt.: Szabó Lászlóné (édesanya), 11773384-60335267 Közlemény: Cserép Kitti Virág közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: OTP Bank Nyrt.: Szabó Lászlóné (édesanya), HU88 1177 3384 6033 5267 0000 0000 , SWIFT: OTPVHUHB, Közlemény: Cserép Kitti Virág közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Egy megosztás is nagy segítség!

6.05% összegyűlt
60 500 Ft összegyűlt a 1 000 000 Ft célból
18 adományozó

Az édesanya levele:

C

serép Kitti Virág édesanyja vagyok, egyedül nevelem kislányomat négy éves korától.

Kittike 2010 évtől folyamatos kórházi kezelésekre szorul, a végleges diagnózist 2014-ben állapították meg. Nagyon ritka gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved. A betegség immunhiánnyal és mozgásszervi leépüléssel jár. Pontos megnevezése Hiper-IgM szindróma és Ataxia teleangiectatica.

Az évek folyamán kétszer került kritikus állapotba, ahonnan azt hittük, hogy nincs visszaút. Először a tüdejét támadta meg a betegség, majd 2016 decemberében a vérképző rendszerét. Minden egyes megvívott csata után egyre rosszabb állapotba kerül.

Már nem képes önállóan közlekedni, kerekesszéket kell használnia 2016-tól, ez lelkileg is nagyon megviseli. Jómagam egészségügyi állapota is megrendült, dialízisre szorulok harmadik éve. Betegségemből kifolyólag nem vagyok képes arra, hogy nap, mint nap a második emeleti lakásunkból levigyem a lépcsőn, fiaim segítségre szorulok. Mára csak az ő segítségükkel tudunk kijutni az épületből, amiben a lakásunk található, ez nagyon sok mindenben korlátozza életünket.

Főként emiatt szeretnénk földszinti lakásba költözni, a legjobb lenne egy kis kertes ház, ahol Kittike kinn lehetne az udvaron, teljesülhetne a szíve vágya, hogy tarthasson kisállatot, mivel azt a lakásban a betegsége miatt tilos. Az évek során kettőnk gyógykezelésének költségei teljesen felemésztették tartalékainkat, így ha bármi adódik nincs mihez nyúlnunk.

Kittike 10 éves, így mielőbb nagyon fontos, hogy meg tudjuk valósítani, hogy akadálymentes legyen a közlekedése, ki tudjunk jutni segítség nélkül a lakásból. Mi ezt nem vagyunk képesek önerőből megvalósítani, ehhez kérünk segítséget, ami előre is köszönünk.