Az édesanya levele:

K

islányom 9 hónapra született, látszólag egészségesen. 10 hónaposan derült ki, hogy valami nincs rendben a szívével. Bevittük az ózdi kórházba, majd másnap Miskolcra, ahonnan a budapesti GOKI-ba küldtek tovább. Ott derült, hogy a kislányomnak, 30×20 mm-es fibroma van a szívén, ami miatt bármikor leállhat a működés.

A főorvos úr javaslata, hogy szerezzünk be egy félautomata defibrillátor készüléket, amit gond esetén azonnal bevethetünk. Sajnos ennek ára majdnem 600 ezer Ft, amit saját erőből nem tudunk finanszírozni.

Ezt a készüléket minél hamarabb meg kell vásárolnunk, hogy a gyermekem életben maradjon…

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...