A

nevem Tamás Marcell, 2,5 hónapos koromban agydaganatot diagnosztizáltak nálam, szinte a legrosszabb fajtát. Túl vagyok több műtéten (daganat eltávolító, 2 shunt, 2x kamra draincső, 2 Port-a-Cath, legutóbb egy ciszta), jóformán kis életem eleje óta kórházba, illetve kórházból ki-be járok sajnos. Voltam jobban is, rosszabbul is, kezeltek már külföldön is, amit sok segítőkész ember tett a családom számára lehetővé. Németországban, Essenben, ahol 33 blokkos Proton sugárterápián vettem részt.

Nincs mit szépíteni, most nagyon rosszul érzem magam. Műtétemet itthon senki nem vállalta, több lehetőség és terápia után érdeklődtek csodálatos és kitartó szüleim, akik minden követ megmozgatnak, hogy segítsenek nekem tovább élni. A következő célállomás megint Németország, de nem Essen. Pénteken derül ki, fogadnak-e ott, de ehhez még kell egy kis anyagi segítséget gyűjtenünk. Köszönjük szépen mindenkinek aki segít nekem a gyógyulásban.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.