Az édesanya leveléből:

F

érjemmel két gyönyörű kisfiunkat boldogságban neveltük, nem voltunk gazdagok, de volt munkánk és mindenre tellett, amire a családunknak szüksége volt. Sajnos, kisebbik gyermekünk betegsége megváltoztatta egész addigi életünket. Milánkánál 3 éves korában Neuroblastomát -rosszindulatú daganatos betegséget – diagnosztizáltak. 8 kemoterápiás kezelés után, saját donoros csontvelő átültetés következett, amit ő hősiesen elviselt. Több mint félévet töltöttünk kórházban. Néhány daganat továbbra is jelen van a kis testében, a mellkasi részen a bordák között és a hasában. Ezek nem műthetők és nem sugarazhatók, az elhelyezkedésük miatt.
Sokat segítene a daganatok elpusztításában egy külföldről beszerezhető készítmény. Ezt már nem tudjuk anyagilag finanszírozni, hiszen sterilszobát alakítattunk ki a Milánkának, édesapja naponta látogatta a kórházban, én pedig végig mellette voltam, így az egy éve tartó állapot miatt már nincs rá pénzünk.
Sajnos, nagyon sokba kerül a készítmény, 1 havi adag 300 ezer forint, legalább 3 hónapig kell alkalmazni, hogy sikeres legyen a kúra. Mindezt már egyedül, segítség nélkül nem tudjuk megoldani. Minden segítséget hálás szívvel köszönünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.