Az édesanya leveléből:

F

érjemmel két gyönyörű kisfiunkat boldogságban neveltük, nem voltunk gazdagok, de volt munkánk és mindenre tellett, amire a családunknak szüksége volt. Sajnos, kisebbik gyermekünk betegsége megváltoztatta egész addigi életünket. Milánkánál 3 éves korában Neuroblastomát -rosszindulatú daganatos betegséget – diagnosztizáltak. 8 kemoterápiás kezelés után, saját donoros csontvelő átültetés következett, amit ő hősiesen elviselt. Több mint félévet töltöttünk kórházban. Néhány daganat továbbra is jelen van a kis testében, a mellkasi részen a bordák között és a hasában. Ezek nem műthetők és nem sugarazhatók, az elhelyezkedésük miatt.
Sokat segítene a daganatok elpusztításában egy külföldről beszerezhető készítmény. Ezt már nem tudjuk anyagilag finanszírozni, hiszen sterilszobát alakítattunk ki a Milánkának, édesapja naponta látogatta a kórházban, én pedig végig mellette voltam, így az egy éve tartó állapot miatt már nincs rá pénzünk.
Sajnos, nagyon sokba kerül a készítmény, 1 havi adag 300 ezer forint, legalább 3 hónapig kell alkalmazni, hogy sikeres legyen a kúra. Mindezt már egyedül, segítség nélkül nem tudjuk megoldani. Minden segítséget hálás szívvel köszönünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...