Az édesanya levele:

É

letünk 2013.07.22.-én új fordulatot vett, Katát 38. hétre sürgősségi császárral segítették világra, megdöbbentő szavakkal tudatták: Kata halva született. 5 percen belül újraélesztették, és azóta is napról napra, hónapról hónapra kűzd, hatalmas benne az élni akarás. Születését követően egy hétig gépi lélegeztetést igényelt. Az oxigénhiányos állapotnak súlyos következményei vannak. Nehezen etethető nyelési-köhögési reflex hiánya miatt, ezért gyomrába szonda került beültetésre, figyelme nehezen felkelthető, környezetére nem reagál, mozgásban is elmaradott, nem forog, nem kúszik, nem mászik. 7 hónapos korától az epilepsziával is meg kell kűzdenie, a folyamatos infekciók mellett. 4 hónapos koráig kórházban voltunk, fejlesztését már a kórházban megkezdhettük,melynek köszönhetően spaszticitása jelentősen csökkent. Azóta is különféle fejlesztéseken, tornákon veszünk részt, ha lázas állapota nem akadályozza benne.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Hirdetés (x)

Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány civilszervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!

Bővebben...