Frissítés:

Nehéz és küzdelmes úton mentünk eddig aminek még sajnos nincs vége! Sok idő telt el hogy Lucának végre kiderüljön, hogy pontosan mi is a betegsége! Egy németországi vizsgálat eredményéből kiderült, hogy Lucának “SENGERS SZINDRÓMÁJA” van! Nagyon ritka betegség amit itt Magyarországon nem igazán ismernek nem tudják még csak kezelni sem! Az itteni orvosok közölték velünk hogy gyermekünk sajnos gyógyíthatatlan legyünk vele minél többet mert 50%-ban nem élik meg az 1 éves kort sem! Szerintem mondanom sem kell mit éltünk át ott abban a pillanatban a párommal! De mi nem adtuk és nem is adjuk fel ezért minden erőnkkel azon voltunk, hogy megtaláljuk bárhol a világon azt az orvost, aki tud segíteni a gyermekünkön! Ez ugye megint egy nagyon kemény és nehéz időszak mert minden perc számít a kicsinek! Hál istennek sikerült találni egy orvost Németországban aki elmondása szerint kezelhető Luca betegsége a leletei alapján! Most itt van a baj, hogy ugye ki kell hogy kerüljön Luca Németországba, hogy tudják kezelni de ez anyagilag sajnos tényleg nagyon sok! Ezért fordultam ismét a Tégy Jót!-hoz, hogy aki tud, segítsen, hogy ki tudjuk juttatni Lucát a megfelelő szakemberhez! Köszönöm a segítségüket.

Az édesanya levele:

K

islányom Luca 4 hónaposan bekerült a kórházba köhögéssel és a vizsgálatok során kiderült, hogy súlyos szívizom betegsége van amitől kialakult nála az anyagcsere betegség is!
Vettek tőle izomszövet mintát ami 3-4 hete történt, de minden igyekezetünk ellenére még nincs meg gyermekem eredménye amiből remélhetőleg kiderülne,hogy pontosan mi a baja a picinek vagy mi okozza ezt a súlyos problémát!

Mindent meg szeretnénk tenni azért hogy Lucát meggyógyítsák ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy ha kell külföldre is kijuttatnánk a pici lányunkat! Ezt viszont anyagilag sajnos nem tudjuk mi magunk finanszírozni, ezért kérnélek titeket hogy ha tehetitek segítsetek hogy meg tudjuk gyógyíttatni a pici Lucát, mert tényleg az életéről van szó!

Egy szülő egy anya kérése mert sajnos a mai világban nem egy emberi élet a fontos, nem az a lényeg hogy minél hamarabb kiderüljön egy egy esetben a probléma, hanem a PÉNZ!!
Minden erről szól és ez a legszörnyűbb érzés a világon hogy az ember nem tudja egyedül megoldani mert ellehetetlenítik!
Bármilyen segítséget tudtok, kérlek titeket segítsetek!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.