100.00% összegyűlt
200 000 Ft adományozva 200 000 Ft célhoz
31 adományozó

Az édesanya levele:

K

islányunk Gajdos Adrienn súlyos összetett szívfejlődési rendellenességgel született, hogy probléma van, azt csak a terhesség utolsó heteiben vették észre, programozott császárral született. Csökevényes balszívfél miatt, semmi jóval nem biztattak az orvosok, mindössze 2% esélyt adtak a gyermekünknek az életben maradásra.

Több hétig voltunk Pesten a GOKI-ban, majd közel két hónapig Nyíregyházán, ahol sajnos újra kellett éleszteni háromszor. Hetente járunk gyógytornára, vizsgálatokra, fejlődésneurológushoz.

Egy speciális műtéti sorozat vár rá, az úgynevezett NOORWOD műtét és a későbbiekben szívtranszplantáció.

Ennek első műtéte, a Noorwod 1-es műtét az, amin már túl van, és ennek a sorozatnak még lesz 2 műtéte. Várhatóan március elején lesz a második műtét, a harmadik időpontját még nem tudni.

A kislányunk ilyenkor több hétig van kórházban, az édesapjával mindenképpen mellette szeretnénk lenni, viszont a szállásunkat magunknak kell megoldanunk. Még az is nehéz, hogy, mint édesanya az anyaszállón kapjak helyet, gyakran van helyhiány, ezzel már szembesültünk.

Mi ahhoz kérünk segítséget, hogy a műtétek idején a szállásunkat finanszírozni tudjuk, hogy ott lehessünk kicsink mellett, hiszen ő a szemünk fénye. Nagyon köszönjük a segítséget.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Leave a Reply