Az oldal elsődleges célja az adománygyűjtés, de szeretnénk az együttérzés kifejezésére is lehetőséget biztosítani. Erre való az „ölelés“ funkció. Az ölelést az adományozástól függetlenül megteheti.

Kérjük, segítse: Rétköz Takarékszövetkezet: Tóka Miklósné, 67900189-10110540 Közlemény: Gajdos Adrienn közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: Rétköz Takarékszövetkezet: Tóka Miklósné, HU12 6790 0189 1011 0540 0000 0000 , SWIFT: TAKBHUHB, Közlemény: Gajdos Adrienn közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Egy megosztás is nagy segítség!

26.50% összegyűlt
53 000 Ft összegyűlt a 200 000 Ft célból
15 adományozó

Az édesanya levele:

K

islányunk Gajdos Adrienn súlyos összetett szívfejlődési rendellenességgel született, hogy probléma van, azt csak a terhesség utolsó heteiben vették észre, programozott császárral született. Csökevényes balszívfél miatt, semmi jóval nem biztattak az orvosok, mindössze 2% esélyt adtak a gyermekünknek az életben maradásra.

Több hétig voltunk Pesten a GOKI-ban, majd közel két hónapig Nyíregyházán, ahol sajnos újra kellett éleszteni háromszor. Hetente járunk gyógytornára, vizsgálatokra, fejlődésneurológushoz.

Egy speciális műtéti sorozat vár rá, az úgynevezett NOORWOD műtét és a későbbiekben szívtranszplantáció.

Ennek első műtéte, a Noorwod 1-es műtét az, amin már túl van, és ennek a sorozatnak még lesz 2 műtéte. Várhatóan március elején lesz a második műtét, a harmadik időpontját még nem tudni.

A kislányunk ilyenkor több hétig van kórházban, az édesapjával mindenképpen mellette szeretnénk lenni, viszont a szállásunkat magunknak kell megoldanunk. Még az is nehéz, hogy, mint édesanya az anyaszállón kapjak helyet, gyakran van helyhiány, ezzel már szembesültünk.

Mi ahhoz kérünk segítséget, hogy a műtétek idején a szállásunkat finanszírozni tudjuk, hogy ott lehessünk kicsink mellett, hiszen ő a szemünk fénye. Nagyon köszönjük a segítséget.