Blog

Zenei stúdió a Tégy Jót!® gondozásában

Kezdi szárnyait bontogatni a Szlabik Music Records hang és zenei stúdió ÓZDON a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvánnyal való szoros partnerségben együttműködve. Ehhez külön szervezeti egység is létre lett hozva Tégy Jót Music néven. Célunk többek között az is, hogy sérült, akár aktív vagy elektromos kerekesszékkel közlekedő előadókat, zenekarokat is bátran és kényelmesen tudjunk fogadni a stúdióban, hiszen a Zene mindenkié, és higgyék el nekünk, akadnak bőven ilyen tehetséges emberek, akik mégis korlátok közt élnek, de ami a zenét illeti, ez mostantól a múlté! ?

Hamarosan most már a szűk rétegen kívül megnyílunk a nagyközönség számára is a legkorszerűbb, vadonatúj, professzionális eszközökkel, akadálymentesítéssel, valamint 100%-ig jogtiszta, kor követelményeinek megfelelő szoftverparkkal! Részletes lista hamarosan a www.szlabikmusicrecords.hu és a www.tegyjotmusic.hu weboldalon lesz olvasható!

Köszönetünket fejezzük ki minden eddigi jószándékú barátainknak, segítőinknek, de leginkább Hatalmas hálával tartozunk mi ózdiak, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, akik szembesülve a leendő céljainkkal és a tevékenységi köreinkkel, valamint a saját dalainkkal, azonnal támogatták ezen kezdeményezésünket ezzel is belénk fektetve bizalmukat ITT ÓZDON, hogy igenis Ózd kulturális, valamint művészeti ágon is ismét fejlődésnek, virágzásnak indulhasson, szolgálva ezzel minden tehetséges környékbeli zenekart, előadót, illetve minket!
Osszátok meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljuthasson a STÚDIÓ híre, valamint egyéb anyagi támogatást is szívesen és köszönettel fogadunk az alapítvány részére, melyről TAO igazolást áll módunkban kiállítani!

A lájkolók és megosztók között egy Tégy Jót!® – Szlabik Music Records logós bögrét sorsolunk ki!

Leave a Reply