Blog

Keresztanyu

Az életünkben rendkívül fontos szerepet betöltő személy Levente keresztanyukája és egyben drága barátnőm, Petra. Ő az a személy, aki az eleje óta velünk van és támogat minket igazi keresztszülőhöz méltóan. Sokan léptek ki az életünkből mikor kiderült Levi betegsége, de ő mindig mindenben ott volt. Nemcsak a jóban, hanem akkor is, mikor nagyon rossz dolgok történtek velünk. Soha nem engedte el a kezünket, a pozitív hozzáállásom azt gondolom főként neki köszönhető. Mikor nagyon mély ponton voltam (nem egyszeri alkalom, sőt…) és olyankor nagyon elviselhetetlen vagyok, jött és összekapart szó szerint a padlóról. Bohókás természete, meggyőző érvei és az a szeretet, amit felénk áraszt nem is engedett más választást, minthogy igenis csak előre nézzek, és igenis mindenre van megoldás, nem szabad elhagyni magam. Igazi és őszinte barát, ritka kincs ő nekünk. Levikém rajongásig szereti és a szeretet, ami őket körül öleli, ha együtt vannak, megbonthatatlan, olyankor csak egymásra fókuszálnak és nem létezik egyikőjük számára sem más, csak ők ketten. Azt gondolom ilyen keresztszülő nem minden fán terem. Lehet rá számítani és nem keres kifogásokat, sokkal inkább megoldást az adott problémára, legyen szó bármiről is. Egy talpraesett, igazi emberi értékekkel rendelkező barát és „tündér keresztanya”.

Kellett, hogy róla írjak, hiszen példa értékű számunkra, hogy mellettünk van még mindig és lesz is nagyon sokáig efelől kétségem sincs. Különleges helyet foglal el a szívünkben. Nagyon kevés emberben bízom meg azok után, amin keresztül mentem, mentünk, de benne száz százalékig. Sajnos messze sodorta tőlünk az élet és borzasztóan hiányzik mindkettőnknek, még ha szinte minden nap beszélünk is, de legalább sikerült „beszereznie” Leventének egy csúcsszuper keresztapukát, Gergőt, úgyhogy már megérte. Alig várjuk a találkozókat velük, mikor haza utaznak. Sajnos utóbbi két alkalommal betegség miatt nem került sor rá, bízom benne, most már nem lesz akadály és jól megszeretgethetjük őket.

„Mi olyanok vagyunk, mint a hegyek; két nagy hegy, amely egymás mellett áll a hegyek régi otthonában. És még egy földrengés is kevés lenne ahhoz, hogy elválasszon minket.”

Ezúton szeretnénk megköszönni neki, hogy van nekünk és nagyon, de nagyon szeretjük.

Egyébként Levi szerint ő a világ legjobb második anyukája!
Szerintem is! ❤️

Külön köszönet Petra szüleinek, hiszen ők ugyanúgy mellettünk vannak mindenben és köszönjük nekik, hogy ilyen csodálatos embert neveltek fel!

Leave a Reply