41.80% összegyűlt
209000 Ft összegyűlt a 500000 Ft célból
1 adományozó

Az édesanya levele:

Kisfiam, Józsika 10 éves. Idén áprilisban, többszöri megfázás beutalót kértünk Miskolcra a Megyei Korházba, ahol kivizsgálás sorozata után kiderült, hogy leukémiás, leukémiája a csontvelőből indult ki, myeloid leukémiának nevezik. Anyagi helyzetünk sajnos nagyon rossz. Józsika 5. gyermekem és még van egy kisebb gyerekünk is, nagycsaládban élünk.

Azóta én a kórházban vagyok vele, így két háztartást kell vezetnünk, ami sokba kerül.

A betegség kezelése hosszú hónapokat vesz igénybe, a kemoterápiás kezelés után idegen donoros csontvelő transzplantációra kerül sor.

Hosszú kezelés vár kisfiamra akinek még csak a játékon, a focin kellene gondolkodnia és most helyette azzal foglalkozik, hogy milyen a vérképe, hogy legyen étvágya, hogy le ne gyengüljön.

Mivel nem vagyunk egy módos család, házunk amiben élünk félkomfortos, és mikorra Józsikát kiengedik a kórházból, addigra kellene egy különálló steril szobát kialakítani neki, mellette az itteni kezeléseket úgy végig csinálni, hogy mindent megtudjak adni neki. Ehhez viszont az önök segítségét kell kérnem, mivel dolgozni így nem tudok elmenni, mellette a helyem. A többi gyermekem meg intézi az otthoni teendőket.

Minden segítség jól jön mivel, Józsika még csak 10 éves és nem érezheti azt, hogy mennyire kétségbe vagyunk esve, mind az állapotát, és mind az anyagi helyzetemet tekintve.

Támogatásukat és segítségüket előre is köszönjük.

Józsika és anyukája.

Adverts (x)