• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

2013 a három gyermekes család legnehezebb éve lett, Szabinánál nyirokrendszeri rosszindulatú daganatos megbetegedést, Ádámnál agydaganatot, Zsuzsannánál méhdaganatot diagnosztizáltak az orvosok. A szülők elszántan küzdenek azért, hogy mielőbb egészségesek legyenek újból, nem csupán gyermekeik betegségével, hanem anyagi és lelki nehézségekkel és szembe kell nézniük minden nap.

Idézet az édesanya leveléből:

S

zabinánál 2013 telén Hodgkin Limfómát azaz nyirokrendszeri rákos megbetegedést diagnosztizáltak. Azóta szinte állandóan kórházban kell feküdnie kemoterápiás kezelés miatt. Ezeket a kezeléseket hol jobban, hol rosszabbul viseli. Ilyenkor nincs étvágya és örülünk neki, ha valamit meg tud enni. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy meg tudjunk neki adni mindent, amire szüksége van. Ez sajnos, egyre nehezebben megy. Az állandó ingázás az otthonunk és a kórház között nagyon sok pénzt emészt fel nap, mint nap.
Sajnos, nehéz anyagi körülmények között élünk. Én minimálbérért dolgozom, a férjem pedig közmunkásként a polgármesteri hivatalban még kevesebb pénzért. Nehezíti helyzetünket, hogy a fiamnál májusában agydaganatot diagnosztizáltak és sürgősen meg is műtötték. Ez újabb anyagi terhet rótt a családra. Ezután nagyobbik lányunknak a méhében találtak jóindulatú daganatot. Nagyon nehéz időszaka van az életünknek. Volt idő, mikor nem tudtam, hogy munka után hová menjek, kit látogassak meg hamarabb, a kemoterápiáktól rosszulléttel küzdő lányomat, vagy az agydaganattal műtött fiam, közben még a nagyobbik lányom is vigaszra szorult. Elszántan küzdünk, hogy mindegyikük mielőbb újból egészséges legyen!
El kezdünk az emeleti részen Szabinának egy saját szobát kialakítani, de csupán a falak állnak, mert sem anyagilag, sem idő hiányában nem voltunk képesek rá. Lassan befejeződnek a kórházi kezelések. Sürgős lenne a szobáját kialakítani, annak szigetelését megoldani és bebútorozni, hiszen még jó ideig a négy fal között kell maradnia és nem mehet közösségbe. Szabina 17 éves, rendészeti szakközépiskolában tanul, jelenleg magántanuló és még ezen az éven biztosan nem mehet vissza a társai közé.
Soha nem kértünk, de egyedül képtelenek vagyunk megoldani a jelenlegi helyzetet. Minden segítséget hálás szívvel köszönünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.