• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Aki tud kérjük, segítsen a családnak!

Az édesapa levele:

A

kisfiam (Orbán Vince Zsolt) idén júniusában született meg. Hogy gond van nála az első pillanattól kezdve láttuk. Így a házi orvost értesítettük róla, aki beutalt minket a debreceni koraszülött intenzív osztályra. De ott semmi érdemlegeset nem tudtak mondani, így folytattuk a saját utunkat ( Dévényi-torna…stb). Látván hogy nincs javulás Felkerestük ( Saját Magunktól nem a házi orvos küldött minket) A budapesti Fejlődés Neurológiai Osztályt! Itt derült ki hogy a kisfiam Spinális Izomatrófiában szenved! Ez volt júliusban, de azóta már többször voltunk kórházban és most is ott vagyunk de már a haza térés felé közeledünk (lélegeztető géppel)!
Az itthoni illetve a kórházi ápolásban kérnénk a segítségeteket. A pénzünk vészesen fogy… A gyermekünknek szeretnénk az itthoni életet minél kényelmesebbre törekedni ami nagyon sokba kerül nekünk!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.