• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

A

liz 24 hétre született kislány. Két hetes korában egy cisztát fedeztek fel az orvosok az agyában, így nem sok jót jósoltak neki. Ma már 11 éves, ülni, állni, nem tud, önálló életvitelre teljesen képtelen. Mentálisan azonban korától alig marad el: érzékeli, felfogja, mi történik körülötte, jelenleg az Immánuel otthonban tanul.

Aliz két hete átesett egy csípő műtéten, így egyelőre otthon gondozza anyukája hétközben is. Egy pici szobában élnek, nagyobb testvéreivel együtt, így jelenleg az éjszakákat a nagymamánál tölti a kislány. A megoldást mindenképpen egy nagyobb szoba építése jelentené, ahol a kislány nyugodtan élhetne, kis kedvencével együtt, Málnával. Málna egy terápiás kutyának is tekinthető a kislány életében, mert mellette érzi magát teljesértékűnek.

Fürdőszobájuk sincs, ezért eddig egy műanyag, gyermekkádban fürdették, de sajnos a csípőműtétje óta már ez sem kivitelezhető, mert a lába nem hajlik. Nagy szükségük lenne egy fürdőszobára, amiben elfér egy fürdőkád, ahol a Alizt biztonságosan és kényelmesen lehetne fürdetni. Sajnos a családnak erre nincs pénze, hiszen minden pénzük a kislány fejlesztésére megy el.

Aliz jelenleg a betegsége miatt ülni sem tud, de nagyban segítené lelki egyensúlyát egy kis netbook, amit akár fekve is használhat, így olyan barátokra lelhetne, akik teljesértékű emberként kezelik.

A család minden segítséget köszönettel fogad.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.