• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Adrienn leukémiás és hónapok óta a kórházban tartózkodik, még a terápiás szünetekben sem mehet haza...

Frissítés:

A család kapott lakást, 1+2 fél szoba. Jelenleg a felújítása és berendezése a legfontosabb. Aki tudja, támogasa a családot, hogy mielőbb beköltözhessenek és a kicsi lánynak legyen saját szobája!


Frissítés:

Adrika harmadik hete a transzplantációs boxban tartózkodik, idegen donoros csontvelőtranszplantációja megtörtént. A donor a nővérkéje volt. A gyermeknek, hogy haza mehessen majd, saját szobára van szüksége, ahol a megfelelő higiénés körülményeket lehet számára biztosítani. Így a családnak lakást kell bérelnie, mert a z egy szobás lakásban nem tudják ezt megoldani.


Az édesanya kérelme:

N

égy gyermekes kétségbeesett édesanya vagyok. Van egy értelmi fogyatékos lányom, ő most ment speciális iskolába. A párom édesanyjának 28 m2-es lakásában élünk mindannyian. Sajnos a lakás meglehetősen vizes, hiába próbáljuk karbantartani. Tavasszal, újabb nehézséggel kellett szembenéznünk, legkisebb gyermekem lett súlyos beteg. Adrienn most töltötte be a harmadik életévét, és már nyolc hónapja a kórházban vagyunk. Leukémiás (ALL-es). Lassan befejeződik a kezelés, és hazamehetünk, azaz mehetnénk. Eddig úgy volt, hogy csontvelő átültetésre lesz szüksége, már a család vizsgálata megtörtént a donorkeresés miatt. Most azt az információt kaptuk, hogy szerencsére nincs szükség erre a beavatkozásra, de még így is másfél évig fog tartani az utókezelése a kislányomnak.

A lakhatási körülményeink miatt nem engedték és engedik haza a terápiás szünetekben Adriennt . A McDonald házba sem mehetünk át, mert helyi lakosok vagyunk. Nyolc hónapja Adrienn minden napját az onkológiai osztályon tölti, velem együtt.

Anyósomnál kifestettünk, csempéztünk, felújítottunk mindent, de tudjuk, hogy ez a megoldás csupán ideig-óráig tart. Próbálunk olcsóbb bérű önkormányzati ingatlanhoz jutni, reméljük mielőbb sikerül. Anyagi körülményeink szűkösek, párom évek óta álláskereső, jelenleg a közmunka programban vesz részt.

Én hajnalban hazamentem szeptemberig naponta a kórházból, hogy óvodába és iskolába vigyem a gyerekeket, majd igyekeztem vissza Adriennhez. Szóval, nagyon nehéz az életünk.

Ahhoz, hogy hazavihessük, a kislányunkat szükségünk lenne arra, hogy kicseréljük a régi bútorokat, ha már nem tudunk neki külön szobát biztosítani, legalább kialakíthassunk egy saját kis kuckót részére, amíg nem találunk más lakhatási megoldást. Albérletet nem tudunk fizetni.

Kérünk minden jó szándékú embert, hogy ha módjában áll segítsen nekünk.

Örömmel fogadunk minden segítséget, és hálás szívvel köszönjük azt!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.