Újj Alexander
  • Hátralévő idő2 hónap
  • Összes ölelés8
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

    Egy megosztás is nagy segítség!

A szülők levele:

A

lexanderka 26. hétre született extrám koraszülött kisfiú. Túl van két súlyos agyvérzésen és egy shunt műtéten. 7 hónapos korától fogva folyamatos fejlesztésekben részesül. Rengeteg terápiát, fejlesztést, étrendkiegészítő termékeket kipróbáltunk. Mivel kisfiúnk kortikális látássérült így mindennapi éltünkhöz tartozik a látásfejlesztés is. Hihetetlen erővel és kitartással küzd és mi a legnagyobb alázattal és önzetlen szeretettel kísérjük őt a kijelölt útján. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy önellátó, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet tudjon majd élni. Ehhez pedig az önálló járás elengedhetetlen, ezért lenne nagy segítség számára, egy Activall™ dinamikus állító és járásgyakorló.

A szerkezetet beadtuk egyedi finanszírozás kérelmére a NEAK felé, de azt elutasította. Ezért a 300 000 Ft-os végösszeget nekünk kell kifizetni teljes egészében, amit sajnos nem tudunk megtenni.
Ha Alexander ezt az eszközt igénybe tudná venni, hamarosan megtanulhatna járni önállóan. Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki valamilyen formában is hozzájárul a mi drága kisfiunk fejlődéséhez.

Újj Jáger Mónika és Újj Viktor