• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Antal levele:

Svraka Antal vagyok, 34 éves. Veleszületett szívbetegséggel születtem (Tricuspidalis atresia). Eddig kétszer műtöttek, azt remélve, hogy a műtétek segítenek abban, hogy teljes életet élhessek. Sajnos az állapotom 2014-ben ismét rohamosan romlani kezdett, és az Országos Kardiológia Intézetben végzett vizsgálatok alapján megállapították, hogy sajnos a jelenlegi állapotomon már csak egy szív transzplantáció segíthet, emiatt fel is kerültem a transzplantációs listára, aminek a várakozási időtartalma megjósolhatatlan. Ahhoz, hogy állapotom romlása minél lassúbb legyen, fokozottan figyelnem kell magamra, speciális étrendre, étrend-kiegészítőkre, fertőtlenítőszerekre van szükségem. A műtét után „sterilszoba” segítene a fertőzések elkerüléséhez, aminek a kialakítása, és fokozatos fertőtlenítése szintén sokba kerül.

Mindegy, hogy milyen kis összeg, nekünk minden forint segítséget jelent ezekben a nehéz időkben.

Kérem, ha módjában áll, támogasson, hogy a műtét után otthon, feleségem és gyermekem oltalmazó, szerető társaságában tudjak felépülni, lábadozni, hiszen az otthon és a család közelsége minden nehézségen könnyebben átsegít.

Minden segítséget hálásan fogadunk, és nagyon szépen köszönünk!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.