Az oldal elsődleges célja az adománygyűjtés, de szeretnénk az együttérzés kifejezésére is lehetőséget biztosítani. Erre való az „ölelés“ funkció. Az ölelést az adományozástól függetlenül megteheti.

Kérjük, segítse: Erste Bank Hungary Zrt.: Kálmánné Krémó Csilla, 11600006-00000000-27323885 Közlemény: Kálmán Antal közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Nemzetközi utalás: Erste Bank Hungary Zrt.: Kálmánné Krémó Csilla, HU74 1160 0006 0000 0000 2732 3885 , SWIFT: GIBAHUHB, Közlemény: Kálmán Antal közjóléti célra juttatott ajándék TJ

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Egy megosztás is nagy segítség!

29.25% összegyűlt
93 000 Ft összegyűlt a 318 000 Ft célból
8 adományozó

Frissítés (2018. 01. 28.):

A tavalyi évben a Ti segítségetekkel több alkalommal vehettünk részt mozgásfejlesztő terápián. A terápiáknak köszönhetően Toncsi erőléte javult, sok új mozgásformát tanult, feszessége tovább csökkent.

Stabilabban tud ülni, a nagy mozgásokban történő előrejutás mellett, finom motorikai készsége is javult. Járókerettel stabilabban, hosszabb távot tud megtenni az előző évhez képest. Ezek a fejlődések óriási előre jutást jelentenek, mivel Toncsi nő, a súlya is gyarapszik és sok segítséget tud nyújtani a mindennapi ellátásában a fejlődésének köszönhetően.

Nagyon hálásak vagyunk a Tégy Jót!® segítségének és Isten áldását kérem azon emberek életére, akik segítettek, segítenek nekünk.

Köszönettel: Kálmánné Krémó Csilla

Frissítés (2018. 01. 26.):

A Borsóház, ahová eddig terápiára jártunk és részleges állami támogatást kaptunk kisfiamnak, sajnos bezárt. Hasonló terápiát az Olinek elnevezésű terápiás központba folytathatunk. Az itteni fejlesztésekre nem jár az állami támogatás, ezért teljes egészében önköltségen kell folytatni kisfiam fejlesztését. Emiatt és az árak drasztikus emelkedésének köszönhetően a július harmadikára tervezett kéthetes időszak egy hétre csökkent.

Frissítés:

A hely (Borsóház), ahová eddig terápiára jártunk, és részleges állami támogatást kaptunk kisfiamnak, sajnos bezárt.
Hasonló terápiát az Olinek nevű terápiás központba folytathatunk. Ide sajnos nem jár az állami támogatás, ezért teljes egészében önköltségen kell folytatni kisfiam fejlesztését. E sajnálatos eset miatt, és az árak drasztikus emelkedésének köszönhetően a Júl.3.-ára tervezett 2 hetes időszak 1 hétre csökkent.
A változásokkal kapcsolatos felmerülő problémákért előre is elnézést kérünk.

Az édesanya levele:

A

kisfiam 6 éves oxigénhiánnyal született, mind a négy végtagja érintett. Jelenleg járókerettel rövid távokat megtesz, de kiemelt ápolást igényel. 2014-ben átesett egy idegsebészeti műtéten, melynek köszönhetően a lábai jelentősen lazábbak lettek, de sok-sok tornára van szükség. Már több alkalommal részt vettünk a Borsóházban terápián, és az ott használt speciális ruhának köszönhetően indult be a mozgásfejlődése. Előtte állítani sem tudtuk kerethez, de a terápiának köszönhetően tudja önállóan használni. Előző év októberében voltunk utoljára intenzív terápián és nagyon eredményes volt. Sajnos azóta a mindennapi torna ellenére sem fejlődtünk. 2017. 01. 23-án orvosi bírálat eredményeként kaptunk 45% állami támogatást évi 3-szor 2 hétre. Sajnos az anyagi helyzetünk már nem engedi meg a fennmaradó összeg előállítását, ezért fordultam segítségért alapítványukhoz, bízva az emberek segítő készségében. 2 hét terápia állami támogatással 76000 forint az üzemanyag a 2 hétre 30000 forint. Férjem dolgozik csak, én itthon vagyok ápolásin a fiammal és sajnos házhitelünk is van ezért nem bírjuk önerőből. Köszönöm a lehetőséget.