• A cél sikeresen teljesült. A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Frissítés:

A család otthon újabb problémával találta szembe magát. Botond nemsokára kap egy gyógymatracot, ám az nem fér el a kiságyában. Ráadásul a kisfiú gyorsan nő, így hamarosan kinövi a gyerekágyat.

Nagyon nagy szükségük lenne egy elektromos betegágyra. Megnézték, hogy mennyibe kerülnek az otthon használható ágyak, a legolcsóbb, ami most akcióban van, 183 ezer forint. Sajnos ezt nem engedhetik meg magunknak, mert egy beteg gyermek ápolása, nevelése nagyon sok pénzbe kerül. Mellette pedig ott a másik két unoka is… Sajnos a nagymamának gerincsérve van, erős gyógyszereket szed, és már én sem tudja sokáig emelgetni Botondot. E nélkül az ágy nélkül nem tudja, hogy mi lesz velük. Itthon neki kell ellátnia az unokáját. Kis házban élnek, hatan két kis szobában. Az ágy elhelyezése is fejtörést okoz majd, lehet, hogy a gyerekekkel szobát kell cserélniük. Bár nem örülnek az ötletnek, de ők is megértik, hogy Botond ápolása mennyire fontos.

Frissítés:

Botond a napokban kórházba került, tüdőgyulladással. Jelenleg intenzíven fekszik, géppel lélegeztetik. A nagymamának nagyon költséges, hogy az unokája melett lehessen a kórházban.

Frissítés:

Botond időközben liszt és tejérzékeny lett, ami azt jelenti, hogy laktózmentes étrendre van szüksége, ami nagyon sokba kerül…

Botond inhalátora is elromlott, de 5 évente kaphat újat. Azonban még csak a 4. évbe léptek bele, ezért csak saját költségen juthat másikhoz. Ennek költsége is 20 ezer Ft körül van… Sajnos Botondnak a gép létszükséglet, de a nagymamának nincs rá keret, hogy megtudja vásárolni önerőből.

Horváth Botond 3 és fél éves Magyarlaki kisfiú, aki súlyos
kisagyhiánnyal született.Az édesanyja elhagyta a családot, jelenleg két egészséges testvérével együtt a nagyszülők és az édesapa nevelik.
Az első őssejt beültetés sikeres volt, a Bécsi orvosok azonban egy második kezelést javasolnak, hogy állapota jelentősen javuljon.
Kétségbe vagyok esve, hogy az újabb műtét költségeinek fedezetét honnan tudjuk előteremteni. Megszakad a szívem, hogy pénz hiányában nem tudunk unokámnak jobb, élhetőbb életet biztosítani.
A végsőkig küzdünk az unokámért, de szükségünk lenne támogatásukra, segítségükre.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.