6.89% összegyűlt
$31,000.00 donated of $450,000.00 goal
1 adományozó

Az édesanya levele:

2

014. február 07-én derült ki, hogy Brenda leukémiás. Azóta a Tűzoltó utca II-es számú Gyermekgyógyászati Klinikán kezelik. Körülbelül másfél-két hónap múlva fog sor kerülni a csontvelő traszplantációra a budapesti Szent László Kórházban.

Brenda 10 éves, életvidám, kedves kislány. Szeret rajzolni, verseket írni.

Egy szobás albérleti lakásban lakunk hárman szűkösen. Én három műszakban dolgozom Móron, a férjem alkalmi munkákat vállal. Szűkös anyagi körülmények között élünk, de Brendának igyekszünk mindent megadni.

A csontvelő átültetés után a gyermekemnek szüksége lesz a köztudatban steril szobának nevezett helyiség kialakítására. Tehát egy olyan szobára, aminek a berendezése és felszerelése naponta fertőtleníthető és a kislányom egyedül használhatja Ennek a kialakítására (mosható bútorok beszerzésére, fertőtlenítő szerekre stb.) szeretnénk gyűjtést és kérnénk az Önök segítségét.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.