150.00% összegyűlt
225000 Ft összegyűlt a 150000 Ft célból
1 adományozó

2014. május 22-én az egri kórházban agydaganatot diagnosztizáltak a 6 éves Daninál. A daganat az agytörzs és a kisagy között helyezkedett el.
Sürgősséggel Budapestre, az OKITI gyermek idegsebészetére szállították, ahol május 24-én életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A műtét jól sikerült, sajnos a patológiai vélemény szerint a daganat rosszindulatú.
(Medulloblastoma, grade IV).

2014. július-augusztusban az Országos Onkológiai Intézetben 30 alkalommal kapott sugárkezelést. Június 10-én megkezdték kemoterápiás kezelését a a SOTE 2 sz. Gyermekklinika Onkológiai Osztályán, mely kezelés jelenleg is tart.
Kezelőorvosai véleménye szerint a terápia minimum 1 évig tart, majd ezután fenntartó kezelésekre lesz szükség. Ez idő alatt az édesanya nem tud munkát vállalni, mivel a kezelések ideje alatt Danival Budapesten tartózkodik továbbá a betegség miatt Dani napi 24 órás felügyeletet igényel.
A betegség mind lelkileg, mind anyagilag megviseli a családot, miközben a szülők másik, 10 éves gyermekükről is próbálnak körültekintően gondoskodni, odafigyelve arra, hogy a súlyos betegség ellenére a testvérek minél több időt töltessenek együtt.

Adverts (x)